Emokid igen

Jag vill flytta. Igen. Vad är felet med mig? Jag vill ha människor omkring mig, tusen goda vänner. Jag vill vara Strindberg. Varför orkar jag inte gå på spexet? Jag längtar dit och jag vantrivs med att aldrig träffa folk. Speciellt efter helgen! Snart är jag verkligen emokid igen med tusen tårar. Och inga pengar har jag. Finns det någon som kan hjälpa mig att må bättre?

Snakes

Snakes on a plane. Snakes on my feet. För första gången i livet har jag upplevt att vara rädd för mina skor. Och jag kommer behöva skavsårsplåster på lördag.

"Mot alla odds"

Idag har jag haft min egen lilla version av "Mot alla odds" typ. Varför korsa Afrika när man kan gå runt Härlanda Tjärn på en isbana alternativt i tät vegetation? Dessutom svettig, hungrig Insomnia afSnirkelsnorkel med ett 4-bensdrivet terränggående turbotaxlokomotiv!

Tenta :/

Jag har inte anmält mig till tentorna. Inte för att jag har glömt utan för att jag inte visste att man måste anmäla sig 2 veckor innan tentaveckan startar. Nu känner jag mig hopplöst dum i huvet och livrädd för att inte få tenta.

Soffpotatisarna

Så här har vi det. Det har handlat mycket om Sniff på sistone. För att han är rolig och söt.
Nu är pluggdags.

Sniffs moves!

Jag försökte få med Sniffs snygga dans på film men när kameran gick igång hade han plötsligt ledsnat och ville bitas irriterat istället. Så den som vill se Sniff dansa får antingen komma hit personligen eller vänta tills han är på danshumör igen, OCH kameran är igång.

Randiga knästrumpor


Vad Sniff gör

Sniff intar en avslappnad sov-position:
Sniff spanar:
Sniff vilar på min fot:

Sniff och hans move

Eftersom jag nu har förstått att man kan posta gifar här så vill jag ju inte vara sämre än andra.

Look

Jag har gjort en look på hm:s hemsida. Jag blir sugen på att shoppa, det var ett tag sen nu (ett halvår faktiskt)!

RSS 2.0