Jippi #2

Ännu ett resultat i Ladok. Trea på Geoteknik med grundläggning! :)

Jippi

Jag har fått 22,5 poäng från GU tillgodoräknade! Ett ganska stort steg närmre kandidatexamen!

Hos Iris

Idag hälsade jag på min gammelfaster på äldreboendet. Hon är en söt gammal tant. Jag hade med mig 99-årsdagspresenter men hon ville inte fira födelsedag, så det fick bli julklappar. Hon sade tusen tack för de stickade sockorna! :) Kameran var fortfarande trasig så det blev ingen bild. Hon bjöd på salta pinnar och saft.

"Vänner"

Jag har rensat i min vänner-lista på facebook. Jag har inte angett något personligt på fb men om jag skulle ange tex vad för musik jag gillar eller vilka böcker jag läser så skulle jag ju ange det som jag gillar nu. Inte för 1, 5, 10 eller 15 år sedan. Så varför ska jag vara "vän" med folk som jag inte ens känt mig säker på att de gillar mig, bara för att jag har råkat gå i samma klass som dem eller på något annat sätt träffat och eventuellt lärt känna dem? Själv hoppas jag att jag är mycket annorlunda nu jämfört med förr i mitt liv, alltså kan jag inte säga att någon som inte känt mig de senaste åren känner mig nu. Dessutom blev jag irriterad över någon med töntiga kommentarer om töntiga melodifestivalen som jag inte bryr mig ett dugg om! Det var så det startade. Nu känns det rent och skönt. Tack och hej

Ett brev!

Jag fick ett brev idag, från det inre av min soffa och från en annan tid. Så här lyder det:

Hovås den 3/8 1930
Kära Ejvor!
Jag sitter nu på mitt "rum", som består av det "lilla köket". Hur trivs du med att gå i skolan? Hur mår Musse nu, du kommer väl snart ut med honom till mej. Nu är det torsdag middag jag hann inte att skriva mer igår för jag skulle gå till Valens, till Sjärnströms slapp jag att gå dom skall ingen mjölk ha nu. Du vet väl att tant Stjärnström är död? Vad gör du om dagarna mer än går i skolan för någonting. Har du fått många nya frimärken? Har du mycket läxa. Jag skriver så slarvigt därför att jag snart skall gå till Kläppen och ta upp potatis. Nu har ni väl kommit rätt så bra i ordning i stan eller hur. Här har snart alla människor flyttat till stan så det är rätt så tomt på Hovås nu men det är bra ändå. Jag sitter på "mitt" rum nu också och skriver du skall få se hur jag har det när du kommer ut. Jag ligger här inte. Det är precis som vanligt fast jag kallar det för mitt rum därför att jag sitter här och skriver brev till dej. Det dröjer väl inte så länge tills du kommer ut hoppas jag. Du får ursäkta alla mina form och stavfel och att jag skriver med blyerts men det är ju så svårt att skriva med bläck och ordentligt. Nu måste jag gå till Kläppen och ta upp potatis men jag lovar snart att fortsätta

Så slutar det! Ingen fortsättning på 81 år! Tack mystiska brevskrivare. Jag skriver snart tillbaka.
Hälsningar Ejvor af Snirkelsnorkel

:'(

Emokid af Snirkelsnorkel är ledsen idag.

Foggy days

Det är knas med min kamera. Batteriet går inte att ladda längre, eller så laddas det ur jättesnabbt! Så det blir inga bilder just nu. Jag har fått ett brev idag, som gjorde mig glad. Jag skickade svaret med en gång, och fick en romantisk och vacker kvällspromenad i dimman på köpet. Romantik i min ensamhet. Jag kanske blandar ihop Martin Birck och doktor Glas, men nog kände jag mig verkligen som Helga Gregorius när jag i skydd av mörkret gick ut i höstdimman för att posta ett brev till min kära!

En present från förrTecknat

Jag har varit på räkneövning. Föreläsaren/räkneövningsledaren ser ut som någon Jan Lööf tecknat, klippt ut och klistrat in i den verkliga Chalmers-världen. Lite som i Simpsonsavsnittet igår, där de blir muppar och Katy Perry är med.

Nyckelpigor överallt

Varför inte pynta sin omgivning lite?

Vantar

Min senaste egna design är halv-torghandlarvantar. Funkar bra om man cyklar OCH har smartphone. Nedan är Barts Tigger-inspirerade.
Av Barts leende att dömma så passar de bra!

RSS 2.0